1 2 3
Висока нагорода воїну Друкувати Написати листа
Четвер, 08 червня 2017 13:56

На Сході України продовжується криваве протистояння з російським агресивним шовінізмом, який зазіхнув на українські землі, суверенітет та незалежність нашої держави. Щодня, щохвилини українські воїни стоять на захисті рідної землі. В грізному протистоянні з жорстоким та підступним ворогом   беруть участь і жителі нашої громади. Окремі з них, виконавши з честю свій обов’язок, вже  повернулися до мирної праці. При цьому багато хто з них проявив героїзм та мужність в боях в ворогом.

Серед них і наш земляк, житель с. Устимівки Глобинської громади – Віталій Грицай. Зараз він – хлібороб. Та в час,  коли виникла  необхідність стати на захист рідної землі,  не роздумуючи,   зодягнув  військову форму та чесно і мужню виконав свій військовий обов’язок.

Указом Президента України №538/2016 від 2 грудня 2016 року   «за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов’язку» молодший сержант Грицай Віталій Олександрович нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

Цю високу державну нагороду Віталію Грицаю було вручено лише вчора 7 червня 2017 року,   перед початком сесії Глобинської міської ради. Група ветеранів-атовців,  учасників бойових дій  разом із воїном-героєм, що був відзначений державною нагородою,  прибула до зали засідань Глобинської міської ради. Представник Глобинського райвійськкомату капітан Сергій Сіренко в присутності міських депутатів, керівництва та працівників Глобинської міської ради вручив нагороду   Віталію Грицаю орден «За мужність» ІІІ ступеню, а Глобинський міський голова Станіслав Джусь щиро привітав славного воїна із високою відзнакою та подякував йому від імені громади за  мужність та ратну працю,  побажав нових успіхів вже у мирній хліборобській праці.

Віталій Грицай та його друзі, ветерани-атовці зробили на згадку про цю значну подію декілька знімків біля приміщення міської ради та вже традиційно – біля покровителя воїнів захисників Вітчизни – біля пам’ятника Архистратигу Михаїлу в Свято-Михайлівському сквері.

alt

alt

Під час вручення державної нагороди воїну АТО, учаснику бойових дій Віталію Грицаю

alt

alt

На згадку про цю значну подію

/при підготовці публікації використано  знімки  глобинського фотомайстра Анатолія Бабенко/


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада