1 2 3
Піввіковий ювілей дитячого закладу Друкувати Написати листа
Вівторок, 06 червня 2017 14:27

В кінці минулого тижня в Глобинському дошкільному навчальному закладі №3 «Ясенок» відбулася  непересічна подія – відзначили  піввіковий ювілей цього дитячого закладу. В далекому 1967 році  за кошти  тодішнього колгоспу «Росія» було збудоване просторе приміщення дитячого садка. Тоді ж він прийняв і перших своїх вихованців. Багато років пролетіло з тих пір, сотні   його вихованців розлетілося по світу. Та всі вони з любов’ю і теплотою згадують свої дитячі роки,  проведені в цьому чудовому дитячому закладі.

В святково  прикрашеному залі дитячого садка зібралися колишні його працівники, а нині почесні ветерани,  колишні випускники закладу, батьки сьогоднішніх вихованців та почесні гості свята: керівники  міської ради,  відділу освіти міськвиконкому, колеги ювілярів з інших дошкільних закладів міста, працівники місцевих ЗМІ.

Готуючись до відзначення свого ювілею,  працівники   закладу на чолі з його керівником Ольгою Самодуровою приготували велику  святкову програму. В якій було все,  і  чарівні виступи юних вихованців, і жартівливі та майстерні виступи педагогів та вихователів  дошкільного закладу, і виступ танцювального колективу «Сузір’я». Бурхливі оплески, теплі щирі слова  вітань та побажань лунали цього дня в дошкільному закладі. Стільки добрих слів було сказано про колишніх працівників дитячого садка «Ясенок» Лідію Савченко, Любов Журавську, Тамару Токаренко, Марію Кривокоченко, Аллу Хименко, Надію Ричко, Любов Манько, Надію Лазебу та Анастасію Коваль. Тим, ветеранам, які були присутні на цьому заході,  вручили   квіти та подарунки. Та найбільшим подарунком для ветеранів були теплі,  щирі слова вдячності, відчуття того, що вони не забуті, що вони не чужі на цьому святі.

Гості свята – керівники міської ради та відділу освіти міськвиконкому презентували закладу крім вітань і подарунки. А від народного депутата України Костянтина Жеваго дитсадок отримав сучасний телевізор. Святкова програма тривала більше трьох годин, не залишаючи   байдужими всіх, хто був присутнім на урочистому заході.  Присутні на святі отримали   багато приємних та позитивних емоцій, а головне заряд енергії для працівників дошкільного закладу й надалі вершити добрі справи – бути другою домівкою для малечі, допомагати їм здобувати перші знання, навчати світу чудових мистецтв – малювання, співу, танцям,  дитячим іграм та розвагам.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Під час проведння святкових ювілейних заходів в дошкільному навчальному закладі №3 "Ясенок" в м.Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада