1 2 3
Свято в Пирогах Друкувати Написати листа
Четвер, 01 червня 2017 12:06

Першого літнього дня перед   входом до Пирогівського дошкільного навчального закладу «Казка» зібралися жителі села та гості,   щоб урочисто відзначити важливу святкову подію в їх населеному пункті – відкриття ясельної групи в дитсадку. Святково прикрашений вхід до дошкільного закладу, встановлені потужні колонки для озвучування святкового заходу. Розпочинає урочистості завідуюча дитсадком – Маргарита Підорець. Далі були виступи маленьких вихованців – чудові танцювальні композиції та віршовані рядки приурочені до святкової події в їх селі. З вітальним словом до присутніх звернувся Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Він  відмітив, що відкриття ще однієї групи в Пирогівському дитсадку   визначна подія для села,  адже малеча отримає більше можливостей для всебічного розвитку, а їх батьки додаткові можливості для працевлаштування чи вирішення інших своїх справ. Піклування про дітей завжди буде головним завданням Глобинської міської ради. І як підтвердження цьому – відкриття напередодні Міжнародного дня захисту дітей в с. Пироги дитячого майданчика.  « І хоча, - як зауважив Станіслав Джусь, - з відкриттям дитячого майданчика були проблеми, щодо проведення тендерів, які затягувалися в часі та головне, що поставленої цілі ми досягли і чудовий дитячий майданчик є місцем активного дозвілля для малечі».

Міський голова передав для дитсадка музично-озвучувальний  пристрій для занять хореографією, для музичних занять та інші подарунки для  малечі. Цього дня подарунки для дошкільнят  передали відділ освіти виконкому Глобинської міської ради, а також постійні спонсори цього закладу та добрих справ на селі – місцеві керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

Присутніх на святі вітали  начальник відділу освіти міськвиконкому Олександр Іванченко,  в.о. Пирогівського сільського старости Тамара Кір’ян, помічник народного депутата Любов Качмар. Слова вдячності за відкриття ясельної групи в дитсадку висловили батьки, діти яких стають першими відвідувачами наймолодшої дитячої групи.

Настала урочиста частина,  коли діти разом з батьками зайшли вперше в свою дитячу ігрову кімнату в дошкільному закладі «Казка».  Гості свята теж мали можливість відвідати дитячий садок та переконатися настільки комфортні та затишні умови створені для малечі.

Міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Галина Токаренко, начальник відділу освіти міськвиконкому  Олександр Іванченко, в.о. сільського старости Тамара Кір’ян, директор Пирогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимир  Лисенко оглянули новостворений дитячий майданчик, території прилеглі до школи та дитячого садка, де вже обговорили проблемні питання – розширення території  дошкільного навчального закладу та необхідності створення ще одного каналізаційного  колектора  для навчальних закладів та шляхи вирішення цих питань.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Святкове дійство в Пирогівській "Казці"

alt

За українським звичаєм - коровай для шанованих гостей

alt

Вітання з святковою подією від Глобинського міського голови Станіслава Джуся

alt

Слова вітань від начальника відділу освіти виконкому Глобинської міської ради Олександра  Іванченка

alt

Виступ в.о. Пирогівського сільського старости Тамари Кірян

alt

Слова вдячності за відкриття ясельної групи в Пирогівському дошкільному навчальному закладі "Казка" від батьків маленьких вихованців

alt

alt

Нові вихованці ясельної групи дитсадка досить швидко освоїлися на новому для них місці

alt

Такий вигляд має кімната для відпочинку в Пирогівському дошкільному навчальному закладі "Казка"

alt

alt

А це вже кімната для старшої  групи Пирогівського дитсадка

alt

alt

Гості свята та в.о. Пирогівський сільський староста Тамара Кірян та директор Пирогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимир Лисенко оглянули щойнопобудований дитячий майданчик. Буквально напередодні міський голова Станіслав Джусь ще переймався питаннями підвезення піску для майданчика, щоб встигнути до 1 червня. Тож зараз він може бути задоволений - для малечі створені належні умови для активного їх  дозвілля та відпочинку.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада