1 2 3
На порозі пора відпочинку та оздоровлення Друкувати Написати листа
Понеділок, 29 травня 2017 08:54

Літо – найжаданіша пора для дітей. Кожен матиме можливість зайнятися улюбленими справами, відкрити для себе нові й ще не бачені землі, зрештою – присвятити увесь вільний час читанню, спорту, спілкуванню з друзями тощо. Натомість для дорослих – літо чи не найвідповідальніша пора року, адже саме вони мають подбати, щоб дитячий відпочинок був змістовним, корисним і безпечним.

Над тим, як найефективніше і наймасовіше орга­нізувати оздоровлення дітей та підлітків Глобинської громади постійно міркує головний спеціаліст відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради Оксана Дьяченко. Батькам - якісна консультативна допомога про  роботу закладів відпочинку та про нові шляхи співпраці з місцевим органом влади в питанні літнього оздоровлення. Дітям – поради щодо вибору закладу.

Вже з червня дітвора з Глобинської громади  відпочиватиме в оздоровчих таборах Херсонської (ДЗОВ «Крилатий»), Тернопільської (ДЗОВ «Лісовий») та Миколаївської областей (ДЗОВ «Салют»). Путівки були придбані за кошти обласного бюджету.

alt

Головний спеціалісті відділу культури спорту сімї та молоді міськвиконкому Оскана Дяченко під час спілкування з приводу оформлення путівок до дитячих оздоровчих таборів.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада