1 2 3
Висока відзнака Друкувати Написати листа
Середа, 10 травня 2017 10:09

4 травня 2017 року на міському Мічурянському цвинтарі   м. Глобине на місці безіменного поховання глобинців, що померли голодною смертю відбулося урочисте відкриття меморіалу пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Створення цього меморіалу стало можливе завдяки співпраці Глобинської міської ради та керівника ПАФ «Урожай» Володимира Андрієнко, який виступив з ініціативою створення такого меморіалу та вклав свої кошти і зусилля для його створення.

Відкриття меморіалу  стало визначною подією в нашому місті, адже не лише віддано данину пам’яті  безвинним жертвам кривавого більшовицького сталінського режиму, а й відроджено духовні підвалини нашого народу, його історії. Сам меморіал пам’яті жертв голодомору  став  одночасно і пам’яткою культурно-історичного значення в нашому місті.

По закінченню заходу міський голова Станіслав Джусь  вручив   Володимиру Андрієнко почесну відзнаку – «За визначні досягнення на благо громади».  До речі Володимир Андрієнко перший житель нашого міста,  яки відзначений   цією почесною нагородою. В преамбулі до неї зазначається, що  ця відзнака вручається «за особисті досягнення, вагомий внесок в розвиток культурно історичного надбання громади, відродження духовних цінностей та формування позитивного іміджу міста Глобине». І своїм життєвим шляхом, своїм духовним кредом - творити добро на благо всієї громади Володимир Михайлович, дійсно, вартий такої високої відзнаки.

Тож,  вітаємо Володмира Михзайловича Андрієнка з такою високою відзнакою та   бажаємо і далі творити добрі справи,  примножуючи не лише   красу і велич  нашого рідного краю, а й славу шанованого  хліборобського роду Андрієнків.

alt

Володимир Андрієнко, житель міста, що творить добро на користь всієї громади

alt

Кеівник ПАФ "Урожай" Володимир Андрієнко та Глобинський міський голова Станіслав Джусь біля щойно відкритого меморіалу памяті жертв Голодомору на Мічурянському цвинтарі в місті Глобине

 


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада