1 2 3
Стартували роботи з ремонту доріг Друкувати Написати листа
Середа, 12 квітня 2017 08:14

В Глобинській громаді стартували роботи з ремонту дорожнього покриття вулиць населених пунктів. Так, в м. Глобине проведено поточний ремонт  асфальтного покриття доріг на вулицях Вишневій та Гагаріна.

Стан доріг в нашій громаді  в  багатьох випадках є проблемним. І це не дивно, адже більшість асфальтних доріг були збудовані ще в 80-роки минулого століття. За технічним станом вони потребують капітального ремонту, особливо  з врахуванням тих навантажень на них,  які зараз спричиняє   сучасний  великовантажний транспорт. Та, на жаль, дороги не єдина проблема,  яка є в нашій громаді. Варто лише зауважити на стан шкільних приміщень, які потребують в більшості своїй капітальних ремонтів та утеплення, як самих приміщень,  так і ремонтів систем опалень (тільки заміну давно зношених   дерев’яних віконних блоків в найбільших  загальноосвітніх закладах громади  фактично розпочато  лише з осені  2016 року  - з того часу, коли навчальні заклади  перейшли до управління громади). І так практично в усьому – заклади первинної медицини: ФАПи та  амбулаторії,  будинки культури, спортивні споруди та спортивні майданчики, дошкільні навчальні заклади, благоустрій населених пунктів, водопостачання та вуличне освітлення, забезпечення виконання соціальних  програм і  інше. Тож,  куди потрібно вкладати кошти є  чимало об’єктів та напрямків. А все це разом не дає змоги успішно вирішити проблему стану автомобільних доріг в громаді  через велику їх вартість  на проведення капітального ремонту, як говорять,  відразу та  зараз.

Тож,  чимала увага під час ремонту доріг приділяється   підтримці та збереженню того дорожнього покриття яке є, шляхом проведення поточного ремонту. Під час такого виду робіт фрезуються наявні пошкодження дорожнього покриття та проводиться їх ремонт новим асфальтним покриттям. Це попереджує  подальше руйнування  асфальтного покриття та дає змогу комфортнішого та безпечнішого використання доріг.

І в цьому можна переконатися проїхавши по щойно відремонтованих вулицях міста Глобине: Гагаріна та Вишневій – і зручно і безпечніше, і для експлуатації транспорту надійніше, а головне попереджено подальше руйнування дорожнього покриття.

alt

alt

alt

alt

Відновлені поточним ремонтом пошкоджені ділянки дорожнього покриття по вулиці Гагаріна в м. Глобине





 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада