1 2 3
Освітяни проходять атестацію Друкувати Написати листа
П'ятниця, 07 квітня 2017 13:15

 4 квітня 2017 року  на базі Глобинської гімназії №1 відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня  при  відділу  освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На порядок денний винесено питання:

1. Розгляд атестаційних матеріалів педпрацівників, які атестуються на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання «старший учитель», «старший вихователь», «вчитель-методист»; присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання «старший учитель», «вчитель-методист» у 2016/2017 н. р.

2. Розгляд атестаційних матеріалів керівників закладів освіти, що атестуються в 2016/2017 н. р.

За наслідками атестації було підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 21 педагогічному працівнику, присвоєно вищу кваліфікаційну категорію трьом  педагогам (Людмила Трахтенберг, Іванна Мамон, Людмила Леонченко), атестовано на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель» сім працівників, на присвоєння педагогічного звання «старший учитель» - три (Алла Гордовська, Валентина Яворська та Тетяна Бугаєць);  одному  педагогу підтверджено  та двом (Світлані Бабко та Тетяні Боровик) присвоєно  педагогічне звання «учитель-методист». Атестовано на присвоєння педагогічного звання «старший вихователь»  Наталію Будкову. Також одного директора   школи (Людмилу Леонченко) та двох  заступників директорів (Аллу Гордовську та Жанну Корсун) атестовано на відповідність займаній посаді.

Всього проведено 3 засідання міської атестаційної комісії, під час яких було вивчено, розглянуто та внесено корективи до списків педагогічних працівників, які подали заяви на проходження атестації у 2017 році. Протягом навчального року вивчалася результативність роботи педагогічних працівників, які атестуються, розглядалися їх характеристики та надавалися рекомендації атестаційним комісіям І рівня. Педагогічні працівники проводили відкриті уроки та позакласні заходи, виступали з доповідями з досвіду роботи на засіданнях шкільних та міжшкільних  методичних об’єднань і на семінарах-практикумах, публікували статті в освітянській пресі, розробляли педагогічні посібники тощо. Підтвердженням професіоналізму педагогічних працівників закладів освіти міської ради  в першу чергу є результати участі їх вихованців у районних та обласних олімпіадах, інтелектуальних і творчих конкурсах різних рівнів.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада