1 2 3
Коли твориться добро для інших Друкувати Написати листа
П'ятниця, 31 березня 2017 13:55

На фоні корупційних скандалів представників олігархічних провладних кіл в нашій державі докорінно відрізняються   діяння тих, хто займається благодійною та волонтерною діяльністю. Тих підприємців,  фермерів, а то і простих  жителів країни, хто  не заражений користолюбством, погонею за наживою, а дбає і про тих, хто потребує допомоги.

Чимало жителів нашого району долучилося до благодійництва та волонтерської діяльності. Серед них і житель с. Романівки Глобинського району  приватний підприємець Ярослав Хименець. Спілкуючись з жителями міста Глобине,   депутатом Полтавської обласної ради Інною Авраменко та депутатам Глобинської міської ради Ігорем Полонським,  він запропонував надати допомогу овочами дитячим закладам Глобинської громади. І його слово не розійшлося зі справами. 31 березня 2017 року він завіз до Глобинської дошкільного навчального закладу №1  овочі  в кількості 1,3 тонни.

«Це повністю, так званий, борщовий набір, - говорить Ярослав Хименець, капуста, морква, столовий буряк та цибуля. Всі ці овочі вирощені на чудовій Романівській землі, без нітратів. Перш ніж їх доставити до дошкільного закладу їх перебрали. Так, що вони всі в чудовому стані, поживні та смачні».

Отже, тепер малята з дошкільних закладів нашого міста, а за потреби і сіл будуть мати чудові овочі,  вирощені та зібрані дбайливим господарем Ярославом Хименцем. Вони будуть розділені між дитячими закладами Глобине, а за потреби надані і в сільські дитсадки нашої громади.

Тож, залишається лише подякувати за таку безкорисливу пожертву для дітлахів Глобинської громади.

alt

Під час розвантаження благодійної допомоги

alt

Міський депутат Ігор Полонський, приватний підприємець Ярослав Хименець та представник Глобинського дошкільного навчального закладу Світлана Писаренко біля щойно вивантаженої ї благодійної допомоги

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада