1 2 3
Двомісячник з озеленення та благоустрою Друкувати Написати листа
Четвер, 23 березня 2017 15:54

22 березня 2017 року на засіданні виконкому Глобинської міської ради було розглянуто питання про проведення двомісячника чистоти,  озеленення та благоустрою  на території  громади. Доповідав начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міськвиконкому Сергій Пономарьов. Було вирішено,  що вказаний захід буде проведено на території Глобинської громади в період з 27.03.2017 по 27.05.2017 року.  14 квітня 2017 року планується проведення «Дня довкілля»,  в рамках якого, із залученням громадськості та працівників підприємств, установ і організацій,  проведення  заходів з озеленення (висаджування дерев і декоративних кущів  та прибирання територій). Крім цього, розглянуто та затверджено план заходів з проведення двомісячника чистоти,  озеленення та благоустрою  на території Глобинської міської ради.

З метою організації та проведення запланованих заходів, а також врахування  пропозицій та зауважень громадськості щодо реалізації заходів з прибирання, озеленення та благоустрою територій населених пунктів  та  включення їх до планів проведення двомісячника,  створено міський координаційний штаб, керівником якого обрано заступника Глобинського міського голови Олександра Артюшенка.

В ході обговорення цього питання присутні вносили свої пропозиції щодо придбання декоративних дерев, встановлення сміттєвих баків на територіях дошкільних     та загальноосвітніх закладів громади.

alt

Начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міськвиконкому Сергій Пономарьов під час виступу на засіданні виконкому

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада