1 2 3
В центрі уваги проблеми села Друкувати Написати листа
Середа, 22 березня 2017 12:05

21 березня 2017 року Глобинський міський голова Станіслав Джусь та провідний спеціаліст відділу розвитку житлово-комунального господарства і благоустрою міськвиконкому Олександр Салабай  прибули в с. Семимогили, де,  зустрівшись з міським депутатом Ібрагімом Хакімовим, оглянули стан соціальних об’єктів села. Найперше,  відвідали місцевий ФАП. За кошти міського бюджету в 2015 році було капітально відремонтовано дах  приміщення Семимогильського ФАПу. «Та на цьому проблемні питання цього закладу первинної медицини не були вирішені, - бідкається завідуюча ФАПом Яна Плутахіна, - Адже, зараз найактуальніше – це проведення заходів з утеплення приміщення – заміни вікон та дверей на енергозберігаючі та створення   належних умов для роботи. І,  в першу чергу,  – це капітальний ремонт системи водопостачання, каналізації та облаштування  туалету».

Всі ці питання, з метою їх успішного вирішення,  потребують включення їх до планів соціально-економічного розвитку громади.

Чимало проблем має Семимогильський сільський будинок культури. І проблеми ці як кадрові – до цього часу не укомплектовано посаду  керівника, так і суто господарські. Втім,   частина їх могла бути вирішена на місцевому рівні без значних зусиль та коштів. Але ж знову потрібно, щоб була відповідальна особа – керівник закладу культури, яка б переймалася такими питаннями. В перспективі при сільському клубові планується створення музею відомого українського композитора Михайла Калачевського, життя та діяльність якого тісно пов’язана з Семимогилами.

Побували цього дня представники міської ради та місцевий депутат і на інших, не менш важливих,  об’єктах села, які потребують  вжиття відповідних заходів: облаштування скверу в центрі села,  ремонт дороги до сільського цвинтаря та його благоустрій, вирішення питань щодо подальшої долі приміщення колишнього будинку ветеранів.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада