1 2 3
Ще один крок на шляху до створення Глобинського міського ЦНАПУ Друкувати Написати листа
Четвер, 23 лютого 2017 15:46

Одним з важливих елементів покращення надання адміністративних послуг в Глобинській об’єднаній територіальній громаді, їх доступності і якості, звісно, що є створення власного Центру надання адміністративних послуг. Одним із стримуючих факторів до цього  часу є відсутність належно обладнаного приміщення. Таке приміщення має бути в центрі міста, мати зручні під’їзди та за  розмірами відповідати основним вимогам до подібних закладів. В даний час вирішено, що саме таким вимогам може відповідати приміщення, де раніше розміщувався міський історично-краєзнавчий музей, а   пізніше - міжрайонне бюро технічної інвентаризації  та відділ містобудування та архітектури Глобинської районної держадміністрації  по вулиці Травневій в м. Глобине.

Та для цього необхідно провести його капітальну реконструкцію, щоб створити належні умови для прийому громадян. За рішенням  керівництва міської ради та міських депутатів було розроблено відповідну технічну документацію та  проведено відповідні технічні експертизи. 22 лютого 2017 року для визначення  підрядника, який би міг виконати такі роботи,   було проведено відкриті  торги через  електронну систему   ProZorro.

При цьому стартова ціна  робіт з  капітального ремонту  приміщення визначалась у розмірі 2,257 млн. грн. В торгах брали участь 8 учасників. В  результаті торгів  вартість  робіт значно зменшилась. У разі визнання переможця, залишиться стверджувати, що електронна система торгів є дійсно ефективним засобом  з економії бюджетних  коштів. Але поки  що ми підводимо лише попередні підсумки. Адже,  необхідно визначитися з переможцем торгів: наявністю в нього відповідної  матеріально-технічної бази та з’ясувати за рахунок чого він запропонував значно нижчу ціну.  Адже   капітальна реконструкція приміщення не повинна бути проведена за рахунок неякісно виконаних робіт чи використання неякісних   будівельних матеріалів. Тож,  лише після з’ясування всіх цих обставин можна буде говорити про переможця, як безпосереднього виконавця робіт. Втім,  в міській раді сподіваються що вже цього року,  в другому півріччі Глобинський міський ЦНАП запрацює.

Що являтиме собою Центр надання адміністративних послуг? Після його відкриття та початку роботи,  відпаде необхідність в жителів громади безпосередньо звертатися до міської ради чи інших адміністративних служб за отриманням тих чи інших документів, довідок та інше. Сам тут можна буде отримати   найнеобхідніші адміністративні послуги (реєстрація актів цивільного стану, реєстрація місця проживання, призначення субсидій, призначення та перерахування пенсій, державна реєстрація юридичних осіб та ФОПів та ін.). Працюватиме він шість днів на тиждень і, для зручності відвідувачів,  – без перерви на обід.

alt

alt

Такий вигляд  зараз має  приміщення  по вулиці Травневій,  4, в м. Глобине, яке планується під розміщення в ньому Центру надання адміністративних послуг жителям Глобинської обєднаної територіальної громади

alt

alt

А такий вигляд  вказане приміщення по вулиці Травневій 4 в місті Глобине повинне  мати  після проведення його капітальної реконструкції



 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада