1 2 3
Театралізоване свято Івана Купала в м. Глобине Друкувати Написати листа
Середа, 24 червня 2015 15:42

Червнева сесія Глобинської міської ради, що відбулася цієї середи  розглянула та схвалила звернення керівника ТОВ «Агрофірма Мічуріна»  Шкірко В.М. щодо організації та проведення на території міста Глобине театралізованого свята Івана Купала.

Керівник товариства, він же депутат  міської ради Шкірко В.М. доповідаючи на сесії   з питань організації та проведення цього свята повідомив присутнім, що цей захід в м. Глобине стає вже традиційним. Спочатку він планувався як свято для працівників їх товариства, однак воно здобуло велику популярність і участь в ньому стало  приймати чимало  жителів нашого міста. До дня проведення цього свята, а відбудеться воно в суботу, 4 липня  2015 року, планується прибрати території так званого «Мічурінського» пляжу на березі річки Сухий Омельник та  завезти піску, щоб зробити зручності та умови для активного відпочинку глобинців,  не тільки цього вечора,  а і в літню пору року.

 

Для участі у святі будуть запрошені професійні артисти, саме свято здійснюватиметься за театралізованим сценарієм, однак подробиці самого проведення заходу – це вже маленька таємниця для глобинчан, щоб бажаючі могли все побачити і почути  особисто. Будуть встановлені атракціони та організовано продаж продуктів харчування і напоїв.

Директор ТОВ "Агрофірма Мічуріна" та депутат міської ради Шкірко В.М. (другий зліва) інформує присутніх  щодо програми проведення свята Івана Купала в м. Глобине, яке організовується його товариством

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада